Laboratorium

Onderzoek

Om problemen te kunnen vinden en analyseren, hebben wij besloten om te investeren in een eigen laboratorium. Deze service staat open voor al onze klanten. Het is altijd goed om te weten en te kunnen zien wat de oorzaak van een probleem is. Deze service maakt oa gebruik van microsectie, röntgen tot SEM en X-ray micro-analyse.

het logo van S&Q Europe

Keyence VK-X100K serie

Onze Keyence 3D-scan microscoop biedt de volgende mogelijkheden:

De resolutie is in de nano-meter. Vergroting: 100x tot 16000 in hoge resolutie. Lineaire schaalresolutie is 5 nm.

X-ray en BGA inspectie tool

Met een matrixcode hoge vergroting kunnen niet alleen röntgenfoto’s worden gemaakt, maar er kan tevens een optische inspectie van de BGA-balletjes plaatsvinden.

Phenom XL-, SEM- en röntgenmicroanalyse

We kunnen verschillende soorten legeringen analyseren. Analyses van 100 mm x 100 mm monsters of meer microsecties kunnen in dezelfde houder. Op de foto ziet u een voorbeeld van een microsectie onder SEM van een multilayer met gesoldeerde chip.

Röntgenfoto van LGA-reparatie

Van links naar rechts ziet u een voorbeeld van een gerepareerde LGA. In het midden met laag vacuüm en aan de rechterkant met hoog vacuüm. Je kunt duidelijk het vacuüm-effect zien van de voids in de LGA-pads.

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
het logo van S&Q Europe

Diensten

Om “your one stop pcb service centre” waar te kunnen maken, bieden wij u een breed spectrum van diensten aan.

Hoge kwaliteit

Snelle afhandeling

Top service

het logo van S&Q Europe

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*