Vacature: Projectmanager

S&Q Europe zoekt een ervaren Projectmanager om ons team te versterken

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor alle aspecten van het project, van de initiële planning en dataverzameling tot het uiteindelijke afronden van de opdracht. Je bent in staat om een project efficiënt te managen en te coördineren, waarbij je oog hebt voor detail en kwaliteit.

What we offer you

  • Uitstekend salaris
  • Geweldige uitdagingen
  • Locatie: Breedijk 25, 5705 CJ Helmond

Job requirements

  • MTS Opleiding Elektro(techniek) niveau 4
  • Elektronische kennis
foto van een rij printplaten

Required skills and activities

Om voor deze functie in aanmerking te komen, moet je ervaren zijn met betrekking tot office en met name Excel; kennis van Navision, een ERP systeem; kennis van IPC 600 en IPC 610; contact met klanten en leveranciers; bekend met printplaten en Pick&Place productie; bekend met het verwerken van B.O.M. lijsten, technische tekeningen en meedenken met klant en productie.
Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van alle benodigde informatie en factoren om een project efficiënt te managen. Je bent in staat om de voortgang van een project te volgen en nauwkeurig te documenteren. Je kunt ook oplossingen bedenken voor problemen die zich voordoen tijdens het project. Je hebt een doelgerichte werkhouding en bent in staat om deadlines te halen.
Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken met verschillende teams. Je hebt een uitstekend vermogen om veranderingen in de markt of de omgeving te herkennen en hierop te reageren. Je bent ook in staat om klanten en leveranciers tevreden te stellen.

About S&Q Europe

S&Q Europe is een bedrijf dat printplaten assembleert in opdracht van klanten. Hoewel de nadruk ligt op de assemblage met korte doorlooptijden en kleine series, worden ook grotere series gemonteerd. Aan de hand van een BOM lijst en specificaties worden de assemblage kosten berekend. Naast de PCB assemblage kunnen mechanische bewerkingen aan printplaten worden verricht en bestaat de mogelijkheid van laser snijden van kunststof folie en metaal folie. Verder beschikt S&Q over een laboratorium met apparatuur voor de analyse van printen en componenten Middels X-ray kan de plaatsing van componenten gecontroleerd worden (met name BGA’s)

het logo van S&Q Europe

Apply now

Heb je interesse in deze functie als Projectmanager bij S&Q Europe?

Fill out this form to apply.

"*" indicates required fields

Name*
Hidden
Max. file size: 64 MB.

High quality

Fast turnaround

Great service

het logo van S&Q Europe

Feel free to contact us for more information

"*" indicates required fields

Name*