Pre Productie

Onze professionele projectmanagers stellen samen met u een functionele stuklijst op. Wanneer alle componenten voor de opdracht zijn ontvangen, kunnen we de diensten starten. Wij gebruiken UV-laser voor flexboards, het snijden van polyimiden en maskers. Ook reparatie van printplaten behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden wij CNC boren / frezen voor pcb’s, FR4, carbonfiber etc. Standaard- en Kelvin-meting (4-punts meting) om de kwaliteit van pcb’s op niet destructieve wijze te testen. Ook worden de pcb’s uitgebakken onder vacuüm ten behoeve van uitgassing.

het logo van S&Q Europe

UV Laser

Deze laser is perfect voor flexen, reiniging van pads op pcb’s die met soldeermasker bedekt zijn, het laseren van allerlei dunne polyimiden en het snijden van Cu-tracks en texting.

Met een laserstraal van 40 micron en een zeer stabiele granieten tafel kunnen wij de vereiste nauwkeurigheid garanderen.

Kapton stencils

Met de eigen UV-laser kunnen we snel polyimide stencils maken. Bijvoorbeeld in een frame van LPKF.

Ovens

Er zijn twee ovens voor het uitbakken van flex, flexrigid en rigid pcb’s. Dit proces vindt plaats in de vacuüm oven om oxidatie tot een minimum te beperken en het proces van uitgassen te versnellen. De tweede oven is voor grote printplaten

CNC boren / frezen

Met deze machines kunnen we snel onze eigen gereedschappen maken voor pressfit, frames voor flex en flexrigid, pcb’s repareren en frees panelen FR4, Teflon, PMMA etc. verwerken.

Elektrisch testen

Om de kwaliteit van de bare pcb’s op een non-destructieve wijze te kunnen testen, gebruiken we een probetester met vierpuntsmeting (Kelvin). Wij kunnen meten tot op micro Ohms nauwkeurig.

close up van een printplaat

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
het logo van S&Q Europe

Diensten

Om “your one stop pcb service centre” waar te kunnen maken, bieden wij u een breed spectrum van diensten aan.

Hoge kwaliteit

Snelle afhandeling

Top service

het logo van S&Q Europe

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*